Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub

Temadag Vedr Udvikling Af Selvforsvar For Kvinder


Dato og tid

Søndag d. 21. januar 2018 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 20. januar 2018 kl. 23:55

Sted

ASJK
Skydebanevej 1
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com

Søndag d. 21 januar afholder vi i Aalborg Selvforsvar og Ju Jitsu Klub en temadag med fokus på vold og overgreb mod kvinder - for kvinder. Vi har inviteret en repræsentant fra politiet til at komme og fortælle om de typer overgreb kvinder typisk udsættes for, hvordan overgrebene forløber, optakt, udførelse og efterspil. Vi har også inviteret én fra foreningen Hjælp Voldsofre til at komme og fortælle sin beretning, der kan udfolde nogle af de mere psykiske sider af overfald og overgreb.

Udover oplæggene vil der på denne, årets første workshop, være træning i grænsesætning og øvelser i blandt andet opmærksomhedstræning og frigørelser.

Arrangementet er den første af 4 planlagte workshops i 2018.

Arrangementet er KUN for kvinder, både de der dyrker kampsport og de der ikke gør. Derfor må I meget gerne dele arrangementet til andre klubber, veninder og netværk.

Arrangementet er gratis for ASJK og WAMA. Det koster 100 kr for unge under 18 og 200 kr for dem over. Hvis du ønsker en sandwich med, så skriv det i kommentar feltet og medbring 40 kr på dagen.

Kort om baggrunden:
Arrangementet udspringer af netværket kvinder for selvforsvar, nordjylland, der er et sparringsrum for kvinder der dyrker kampsport på tværs af stilarter og har lyst til at dykke lidt mere ned i de situationer og angreb, vi som kvinder typisk vil blive udsat for. Derfor vil der også efter oplæggene og diskussionerne være mulighed for at blive og træne med/kigge på med afsæt i selvforsvarsteknikker for kvinder.

Jeg håber I har lyst til at være med, vil I vide mere så tag endelig fat i mig.

Mvh
Iben

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com