Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub

Temadag om forebyggelse og håndtering af krænkelser og overgreb mod kvinder


Dato og tid

Søndag d. 25. marts 2018 kl. 10:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. marts 2018 kl. 20:30

Sted

ASJK
Skydebanevej 1
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com

Søndag d. 25. marts afholder vi i Aalborg Selvforsvar og Ju Jitsu klub en temadag med fokus på vold og overgreb mod kvinder - for kvinder.

Formålet med dagen er at at erstatte myter og utryghed med viden og værktøjer, der kan hjælpe dig til at blive endnu bedre til at opdage optakter til noget ubehageligt eller farligt, både i privaten og på gaden. Og til at kende dine egne grænser, og handle ud fra dem, og dermed mindske din risiko for at befinde dig i en voldelig eller krænkende situation.

Arrangementet er KUN for kvinder, både de der dyrker kampsport og de der ikke gør. Derfor må I meget gerne dele arrangementet med jeres klubber, netværk og veninder.

Temadagen er den anden ud af i alt 4 planlagte temadage vi afholder i 2018.

Denne gang med fokus på psykisk selvforsvar, og dét at undgå og afværge et overfald/overgreb.

Ligesom sidst vil dagen bestå både af teori og praksis. Vi har inviteret Chris Poole, forfatter til blandt andet bogen 'psykisk selvforsvar for kvinder' til at komme og holde et af oplæggene. Chris er en hjørnesten i dansk selvforsvarsteori og forebyggelse af vold mod kvinder og børn. Hun var med til at arrangere den første høring om vold mod kvinder i Danmark i 1975 og har siden været dybt involveret i oplysning og forebyggende arbejde. For et par år siden stiftede hun ngo organisation Voldsforebyggelse i Praksis og i dag underviser hun børn, unge, voksne og seniorer af begge køn i voldsforebyggelse. Læs mere om Chris' aktiviteter og erfaring på www.voldsforebyggelse.nu

Arrangementet varer 6 timer fra 10.30 - 16.30 og koster 400 kr (studerende og unge under 18 halv pris). Der vil være kaffe, the og frugt i løbet af dagen. Bogen 'psykisk selvforsvar for kvinder' er inkluderet i prisen. Medlemmer af ASKJ samt Wama, kan deltage gratis, og tilkøbe bogen på dagen.

Maks antal deltagere 28

Kort om baggrunden: Arrangementet udspringer af netværket kvinder for selvforsvar, nordjylland, der er et sparringsrum for kvinder der dyrker kampsport - på tværs af klubber og stilarter. Den fælles motivation udspringer af et ønske om at dykke lidt mere ned i de situationer og angreb, vi som kvinder typisk vil blive udsat for. Derfor vil der efter oplæggene være en træning med afsæt i selvforsvarteknikker, der forholder sig til temaet forebyggelse. Alle kan være med, (men hvis du ikke har mod på at deltage i træningen er du velkommen  til at blive og blot kigge med).

Kontaktinformationer til arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com