Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub

AFLYST- Temadag om værktøjer til håndtering af vold og krænkelser mod Kvinder


Dato og tid

Søndag d. 17. juni 2018 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 10. juni 2018 kl. 23:55

Sted

ASJK
Skydebanevej 1
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com

Selvforsvarsworkshop for kvinder
Temadag om værktøjer til håndtering af vold og krænkelser mod Kvinder.

Søndag d. 17. juni afholder vi i Aalborg Selvforsvar og Ju Jitsu klub en temadag med fokus på vold og overgreb mod kvinder - for kvinder.

Formålet med dagen er at erstatte myter og utryghed med viden og værktøjer, der kan hjælpe dig til at blive endnu bedre til at opdage og håndtere en ubehageligt eller farlig situation. Du skal kende dine egne grænser, og øve dig i at handle ud fra dem, og dermed mindske din risiko for at befinde dig i en voldelig eller krænkende situation. Vi fokuserer på overfaldets faser og mulige strategier og værktøjer til at håndtere situationen tidligst muligt inden den eskalerer.

Arrangementet er KUN for kvinder, både de der dyrker kampsport og de der ikke gør. Derfor må I meget gerne dele arrangementet med jeres klubber, netværk og veninder.

Temadagen er den tredje ud af i alt 4 planlagte temadage vi afholder i 2018.
Denne gang med fokus strategier og værktøjer til at komme ud af en farlig situation.

Dagen bestå af både teori og praksis. Vi har inviteret Maria Kristina Boye og Helen Schrøder til indledningsvist at fortælle noget om vold i samfundet mod kvinder, for at kigge på hvilke krænkende situationer vi typisk vil skulle forholde os til, i hjemmet, på gaden, på arbejde og sociale medier, samt mediernes betydning for vores eget risikobillede. Derefter vil der være teknisk træning hvor vi med afsæt i situationens optrapning kigger på hvilke værktøjer, teknikker og strategier du med fordel kan anvende.

Arrangementet varer 6 timer fra 10.00 - 16.00 og koster 400 kr (studerende og unge under 18 halv pris). Der vil være kaffe, the og frugt i løbet af dagen.
Angiv ved tilmelding om du ønsker tilkøb af sandwich eller om du selv har madpakke med. 

Vi har lavet en folder, der beskriver lidt mere om workshoppene.

Maks deltagere: 25

Kort om baggrunden: Arrangementet udspringer af netværket kvinder for selvforsvar, nordjylland, der er et sparringsrum for kvinder der dyrker kampsport - på tværs af klubber og stilarter. Den fælles motivation udspringer af et ønske om at dykke lidt mere ned i de situationer og angreb, vi som kvinder typisk vil blive udsat for. Derfor vil der efter oplæggene være en træning med afsæt i selvforsvarseknikker. Alle kan være med, (men hvis du ikke har mod på at deltage i træningen er du velkommen til at blive og blot kigge med).
Jeg håber I har lyst til at være med, og hvis du vil vide mere eller har spørgsmål så byd endelig ind.

Mvh Iben

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub
+45 98162629
asjkkurser@gmail.com